• WSPARCIE WZROSTU

  • Monitoring plonów

  • 1
  • 2

Oferta


 Wizyty doradcze

 

  • regularna kontrola upraw
  • pomoc w wprowadzaniu zmian uprawowych
  • wsparcie technologiczne dla pracowników
  • optymalizacja załadunku mechanicznego
  • informacje zwrotne dla producentów podłoża
  • rozwiązywanie problemów

Szkolenia, prezentacje

 

  • szkolenia grupowe, warsztaty uprawowe w pieczarkarniach
  • wizyty w innych obiektach
  • organizacja zbioru i szkolenia zbieraczek
  • higiena i profilaktyka
  • szkolenia z uprawy grzybów egzotycznych

Monitoring wydajności upraw

 

  • podejmij wyzwanie, sprawdź swoje wydajności
  • baza danych różnych producentów podłoża
  • uzyskaj analizę swoich osiągnięć
  • monitoruj swoje plony i jakość podłoża

Pomiary parametrów uprawowych

 

  • kontrola parametrów klimatu w hali
  • pomiar wydajności wentylacji
  • analiza ruchu powietrza w hali

Konsultacje zdalne

 

  • telefoniczne porady i konsultacje
  • analiza parametrów i wykresów uprawowych (pulpit zdalny)
  • rozwiązywanie problemów

Dlaczego wymiana doświadczeń i doradztwo są ważne w uprawie pieczarek i w produkcji podłoża?


  • pozwalają rozwiązać wiele problemów, na bazie doświadczeń innych producentów
  • zarówno rynek pieczarki jak i rynek podłoża pieczarkowego staje się coraz bardziej wymagający i konkurencyjny
  • dobrze opracowana informacja zwrotna pomaga podejmować trafne decyzje przy produkcji podłoża
  • wprowadzanie zmian wymaga dostosowania się do indywidualnych potrzeb
  • osoba z zewnątrz widzi więcej
  • swoje doradztwo opieram nie tylko na doświadczeniu, lecz także na analizie danych
  • lubię podejmować nowe wyzwania

O mnie

Moim celem i misją jest wykorzystanie potencjału zakładu i pracowników zarówno w kontekście jakości produkcji jak i ilości produkowanych pieczarek, podłoża. Skuteczne rozwiązania opierają się na dobrych relacjach. Przez ostatnie 15 lat pracy zawodowej na etacie znajdowałem rozwiązania wielu problemów. Nie wszystkie trudne sytuacje są zależne od nas, warto jednak zająć się tym na co mamy wpływ. Dynamiczna sytuacja w branży pieczarkowej w Polsce stawia przed producentami coraz to nowe wyzwania, zrozumiałem, że ich podjęcie jest możliwe z pozycji niezależnego doświadczonego doradcy. 

Ukończyłem Biotechnologia Żywności na Akademii Rolniczej we Wrocławiu, pomogło mi to szybko opanować teoretyczne podstawy procesu produkcji podłoża, substratów, pieczarek czy też innych grzybów egzotycznych. Jednakże dopiero tysiące wizyt, z czego setki w towarzystwie zagranicznych specjalistów, w zakładach produkcyjnych pozwoliło mi sprawdzić teorię w praktyce i nauczyć się wielu skutecznych rozwiązań. Liczne zagraniczne kursy branżowe (Holandia, Belgia, Niemcy, Austria, Chiny), a także szkolenia w zakresie obsługi klienta, prezentacji i komunikacji pozwalają skutecznie dzielić się zebranym doświadczeniem.

ADFUNGI - WSPARCIE WZROSTU - Twojej produkcji, Twojego zakładu, jakości, stabilności - zapraszam do współpracy!!!